Soulshow Radio

Nieuws

soulshow, ferry maat

Vanavond voorlopig de laatste Soulshow Live!

Helaas…..de “live” Soulshow op donderdagavond gaat vanaf 7 januari voorlopig stoppen. Ik zal je het technische verhaal besparen maar geloof me, het opnemen van de show is heel erg gecompliceerd en het grote aantal uren dat de productie kost is de oorzaak, 8 tot 10 uur voor 2 uur programma is echt te veel. Ik kan ’t er gewoon niet meer bij doen, het station gaat voor….. Het is natuurlijk ook heel vervelend voor mijn maatje Guyon da Silva Solis, die naast zijn drukke baan mijn steun en toeverlaat was in de 30 afleveringen die we samen maakten. Guyon blijft betrokken bij Soulshow Radio want zijn knowhow en input is belangrijk en ook houden we de mogelijkheid open om zo nu en dan eens een Soulshow te maken wanneer ’t uitkomt. Die zal dan ruim van tevoren op Facebook en Twitter aangekondigd worden.

Hartelijke groet,
Ferry Maat